Skolstart

Hade min första skoldag idag. Spännande med nå nytt, men ska säga att de är ju jätte bra att jag som är duktig på datorer läser på distans.
Tur att man har klasskompisar som kan lite mer om datorer som hjälper mig :P
Idag va de väl itne så värda lektioner utan gick ba mest igenom alla sidor och grejer man kan ha. Imorn börjar väl allvaret. Vet inte riktigt hur det kommer att gå, måste ju klara av och läsa på egenhand och ha lite självdiceplin. De kommer nog bli de svåraste. Sen känns de som att jag kommer va den enda som inte kommer att fatta ett skit av va lärarna säger men :P

Hare bra, simma lugnt.

Tilda- sötaste barnet i världen


Sista dagen

Oj har typ inte bloggat på hela sommaren. Vet inte varför för jag ahr typ haft al tid i världen, eller ja jag har jobbat och solat och de har en hög prioritering på min to do- lista :P Vet inte alls vart den här sommaren har tagit vägen. Och inte har jag hunnit vara utomlands heller.

Ja nu sitter jag här, min sista lediga dag, för på måndag börjar jag plugga igen. De känns lite både och måste jag säga. Jag är typ lite taggad men känns ändå drygt och sätta sig i skolbänken igen. Men vad ska jag annars göra, har ju inget jobb så. Åh varför kan man itne bara få va 10 år och ba leka och int bry sig om nå annat. Inte bry sig om penga, läxor jobb mm.
Nu måste man ju böja fundera på framtiden och va man vill göra restan av livet. Men måste jobba fram sina pengar och fixa bostad och skit.
Jag vill inte bli äldre! Jag vill va liten igen coh bli ompysslad och få saker fixat åt en. Jag vill ba kunna fara ut å leka me kompisar ist för att plugga och jobba.

Ja va ska man ta och hitta på för roligt idag d?


Från förra helgen, jossas första kväll ute :)


Sara i sin vackraste sida ;)


Hare bra, simma lugnt!


RSS 2.0