Jobb

Började på mitt nya jobb i tisdags. Eller extrajobb :) De går väl bra, men är mkt att lära tur att dom som jobbar där är så sjukt trevliga så att de inte blir så tråkigt :P
har inte haft tid att blogg så mkt för har väl mest suttit hemma hos sara och spelat mario eller jobbat :)
Igår va jag hos läkaren, eller först försov jag mig så jag vaknade 5 min innan jag skulle vara i stan. Så he gick fort kan jag ju lova å köra in :P Ja läkaren vet inte va han ska kunna göra mer med mina ben. Men han skulle ringa ner till nån i Gbg och rådfråga lite, sen ska jag göra nån undersökning av mitt skelett :S Men han gav mig en spruta i en nerv för att se om den va inflamerad så nu har jag sviiin ont igen :/ Menmen, måste iväg på gymmet imorrn för att se om den har hjälpt annars så får jag väl leva med de här resten av livet :/

Ikv är de sista jobbpasset för i veckan sen heelg som känns otroligt skönt :)
Jag fick en ny väckarklocka igår för att jag skulle kunna vakna, Men tror ni den ringde i morse? Nej tur att jag vaknade halv 8 av att jag hade så fruktansvärt ont i magen. Så blev liggandes lite längre än vad jag hade tänkt sen gjorde jag en dugga,som jag tror gick världigt dåligt. Men nu har jag aif städat mitt rum, stort + till mig :)
Nu är jag värd en dusch sen sängen fram till jobbet :)

Ibland måste man få bryta ihop för att sedan börja klättra uppåt igen!

Hare bra, simma lugnt.


Over and out

Igår va nog den jobbigaste dagen i mitt liv. Om jag hade vetat de när jag vaknade så hade jag nog bara dragit täcket över huvvet och somnat om för evigt.
De va verkligen inte så här de skulle sluta. Hade aldrig ens en tanke på att de kunde ta slut! Fanns inte på världskartan.
Man vet inte vad man har förrän de är borta!

Gull toobiiee

When I see your face  there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile  the whole world stops
and stares for a while.
'Cause, boy, you're amazing just the way you are.

Hare bra, simma lugnt


Testa benen

Sitter här och är lite smått deprimerad. Vaknade upp igår med en hals som värkte gånger 1000, men jag klädde på mig och for upp på sjukan för muskeltryckmätning.
Ja va väl som vanligt, gjorde ont så jag trode jag skulle dö när dom stack i benen. Men jag sprang dem där 15 minuterna, låg å vilade så dom skulle kunna mäta de sista. Dom tog ut katetrarna och då som vanligt så får jag skit ont. När jag då försöker ta mig ut därifrån med bena som värker och knappt går att gå på så säger dom att testet visade bara normala värden.
Jaha nu står jag på ruta 1 IGEN!!!! Lesslessless. Vet inte vad jag ska ta mig till snart, men får se va läkaren säger nästa vecka.

Så nu går jag som en 90 årig tant. Alltså man tror inte att de ska göra så ont, men de gör fan de, går inte att beskriva.

Nu ska jag nog ta och se lite mysteriet på greveholm så jag kommer på andra tankar.

Hare bra, simma lugnt.


Överraskning

Ja igår for jag hem till jossa och matte och rövade med mig jossa på stan. Där fick hon shoppa vad hon ville :D Sen skulle jag uppehålla henne tills dom andra ordnat med överreskningsfesten hemma hos henne. ja och gu vad problem jag hade för Jossa gjorde ju allt så himla fort. Så fick lov å komma på med massa saker :P
Tillslut va allt kalrt så jag kunde fara hem med henne. Och den minen hon fick när hon såg alla är ju oförglömlig :D Shit de lyckades vi bra med tjejer och Matte ;)

Sen på vägen hem vart jag ju så klart stoppad av polisen igen. Denna gång vare för att ena mitt baklyse inte funka. Men alltså kan dom jaga nån annan isället för mig :p

Kan även meddela att jag har sviin ont i halsen, Inte okej!! :S
Dessutom är de springtest imorrn okcså för att kolla mina ben igen. Kl 8.00. Menmen

Harebra, simma lungt

Ett tag sen

Sitter här i men ensamhet och pluggar. Har tenta imorn som jag MÅSTE klara, är sjukt nervös och vet itne vad jag ska plugga på.

De va ju ett tag sen jag skrev sist, och vad har hänt?
Ja du legat hemme å vilat varit på stan sen har ju men gull älskling fyllt 20 :D Shit nu äre ba ett halvår kvar tills de är min tur!!! :D
Ja dagen innan hans födelsedag så for vi ut på pipes. Mkt trevligt förutom att de blev lite dåligt för mig, men ordnade upp sig :) Sen på födelsedagen fick vi frukost på sängen, efter de gjorde jag tårta till han och mina familj kom och fikade :) Vi fick även världens godaste smörgåstårta :)
Sen blev de ba att spela spel och lägga pussel.
Annars har de väl inte hänt så mkt. Eller jo jag har fått tillbaka min mobil :D Äntligen.

Ne nu måste jag plugga igen, som vanligt.

Hare bra, simma lugnt.


Nyårsafton

Oj oj va roligt de va på nyår. Trodde de skulle bli as tråkigt för först hade vi ingen stans å va men sen löste de sig :)
Vi va först på umedalen sen efter 12 salget for vi vidare till Haga, där vi dansa å sjöng till kl 4 då for jag och toobiee hem. Eller vi gick och tobiiee hickade heela vägen hem :P Vi somna väl där vid halv 5 tror jag.

Gårdagen va dock inte lika trevlig. Herregud så illa de va, låg i sängen i stort sett hela dagen och kvällen :P

Menmen nu får vi se vad 2011 har att bjuda på för roligheter :)

Nyårs outfiten :)



Hare bra, simma lugnt

RSS 2.0