Min lilla bil

Ja idag skulle jag fara me bilen te simon som skulle hjälpa mig att fixa den. Så igår chansade vi och beställde delarna vi trode att de va. Så idag skulle jag stressa på lunchen att fara och hämta dom sen fara och lämna bilen. Men som tur så la ena servern ner när vi hade lektion så vi fick sluta en timme tidiare så blev ingen stress :)
Så nu är min lilla gubbe snart fixas. Toobiiie är där nu och ska hämta den :D

Imorrn är de ingen skola. Yeey :D:D Då blir de nog en sväng förbi stan för att se om nå kläder :)

Satt och kolla igenom gull toobiiies bilder och hittade nå sjukt fula bilder som ni nu ska få se.
Dessa är från höstfesten tror jag.

Början av kvällen :P vs. slutet av kvällen ;)



Söt Maja :)



Här va en otroligt hemsk bild. ;P


Vet inte vart den här bilden är tagen, eller vad jag har på mig :P



Kom att tänka på att de va väääldigt läng sen jag hade med nån bild här. Tycker det är as tråkigt utan bilder, men ändå så lägger jag så sällan in några ;P

Hare bra, simma lugnt!

en helt vanlig dag

jag som trode tentan igår gick bra. Men då idag så gick han lite snabbit igenom svaren och jag räkna på ett ungeför hur jag mkt poänga jag hade fått, och de såg ju itne jätte ljust ut. Men får väl vänta tills han har rätt så får jag se.
Hade ju gjort massor med slarvfel som är så otroligt onödiga. Menmen.

Ikv har jag och mamma varit och hälsat på min extra mormor. Va typ ett år sen jag hälsade på, så de va kul. Hon blev så himla glad.

Nu ska jag väl bara lägga mig och sova tror jag. Eller först välja ut nå kläder till på lördag då jag sak vara modell för en dag :)

Hare bra, simma lugnt.


Första tentan.

Tänkte kliva upp tidigt i morse och gå en promenad innan tentan. Men blev itne förään vid 7, fast de är ju ändå rätt tidigt och när jag först vakna va de på tok för kallt ute :P Så där vid sju va de ju bara nån minus grad :P Efter de blev de lite frukost och sen tenta.
Ja de gick väl rätt okej tror jag, så nu är de bara att vänta på betyget. Fast nu så här efteråt är man rätt tom i huvudet av allt tänkande i morse. Är inte nyttigt att räka sån matte så tidigt på morgonen :p

Nu vet jag inte alls va jag ska göra, känns inte så värt att öppna nå skolböcker nu. Tror de blir att glo på tv:n hela dagen :) Mycket trevligt.

Hare bra, simma lugnt


Bodycombat

Bodycombat passet igår va sjuukt roligt, dock väääldig jobbigt. Och de känner jag ju idag, min träningsvärk blir bara värre och värre :P Men måste nog gå fler gånger på dom passen jag rekomenderar de verkligen.

Idag så for jag en snabb vända ner på stan för att köpa lite saker. Blev lite smink och ett par träningsbyxor. Nå mer kan jag tyvärr inte köpa eftersom jag är en fattig student och måste spara pengar så jag har råd att åka ner till skolan sen i oktober.
Men nog om de efter stan tänkte jag tvär fara förbi Jossa och Tilda för att sen fara hem och plugga.
Tror ni de blev så? Nej
Medans Jossa duscha så låg jag och lyssna på när Tilda försökte prata för mig sen bytte jag kläder på henne. Efter de for vi och åt sendan babyproffsen för att inhandla några saker te Tilda. Och medans vi va där tänkte jag att vi kunde svänga förbi min systers jobb och köpa lite saker plus att hon skulle få gosa lite me Tilda. Så där blev vi ju längre än väntat.
Efter de kom vi på att vi skulle tillbaka till babyproffsen för att Tilda behöver en overall te vinter. Men de hade dom ju inte så då insåg vi att Jossa behövde nya skor. De va verkliiigen behövligt! :P
Men efter de va vi klara och for hem igen. Då inser jag att klockan är halv 4.
Och jag som skulle tvär hälsa på :P Kom dit kl 12 tror jag. Så för min del blev de inte alls mkt plugg idag.

Nu ligger jag i sängen efter en kväll i soffan framför tvn :)
Imorn får vi ser vad dagen har att erbjuda, kanske blir ett gym pass eller så :)

Hare bra, simma lugnt!

Besiktning

Oj vilken dag.
I morse va jag som sagt och besikta min lilla gubbe. Han gick tyvärr inte igenom :( Vilken inte va så förvånande, men va jag blev förvånad över va att de bara va yttre styrlederna fram som behövde bytas, eller dom glappa.
Sen efter de for jag och Toobiiee och gymma och efter de drog vi hem te holmsund.

Jag sätter mig då vid datorn och inväntar min lektion, och jag kollar runt lite näär jag ser att jag fick 16/18 på duggan jag hade igår. Sen börjar lektionen och läraren börjar babbla och säger sedan de blev ett fel på duggan igår så maxpoängen är 16 ist för 18. Shit alla rätt på första matte duggan de är inte illa :P Men lär ju itne gå lika lätt framöver :P

Min Toobiie har farit till sin kära kompis Larsson så han låna mamma cykel. Han ringer sen 5 min efter han farit och sagt att han råka låsa cykel. Och de sista jag sa innan han for va:
Lås inte cykeln me de vanliga låser för de går itne att få upp, utan ta de som ligger i korgen!
Men ikket att han kom ihåg de :P

Aja nu sitter jag och väntar på att idol ska börja :) Taggar även till morgondagens bodycombat pass :D Yey.


Hare bra simma lugnt.

Skit väder

Men vilket väder de är idag! Känner verkligen inte nån tagg alls, regnet öser ner, de är nörkt kallt och trist.
Vill ba krypa ner i sängen och sova, men de går tyvärr inte. jag har pluggat matte nu hela morgonen, sen snart börjar min lektion. Sen blir de att äta midda sen gör en matte dugga :S Känns itne så jätte kul å sitta ikv å göra den. Men va ska jag göra åt saken.

Sen blir jag lite irriterad att mitt bankort och en bok som jag beställt aldrig kan komma. Skulle som behöva den där boken nu :P

Nej nu blir de en kaffekopp så man vaknar till.

Btw imorn ska jag och besikta bilen också. Ba å hålla tummarna.

hare bra, simma lugnt


Läkaren

Ja imorse va jag hos läkaren för att kolla mina ben igen. De har ju som sagt inte blivit bättre efter alla dessa operationer. Så nu ska jag kolla upp om de va ett blodkärl i i knäet som itne fick tillräckligt med plats och sen ska jag även tryckmäta de andra musklerna i vaderna. Hoppas verkligen att dom kan hitta va som är fel, för nu börjar jajg bli otroligt less. De har gått ca 5 år sedan jag va hos läkaren första gången.
Men han är ändå snäll som gör typ allt för att hjälpa mig och att de ska bli bra.


Nu ska jag ta och plugga lite matte eftersom jag har dugga imorn. Känns väl inte så där jätte kul att jag måste göra den på kvällen men men.

Oj vilken rolig helg jag har haft :) Eller fredan va trevlig, men lördan va väl liiiite sämre, va väl sängliggandes till kl 3 typ :P

Hare bra, simma lugnt

Klackarna i taket :)

Ja idag har jag då haft min första dugga. Ibörjan känndes de ju skrattretande lätt, men sen när jag börja närma mig dom sista frågorna vart de ju betydligt mkt svårare. Men jag svarade på allt så man kan ju hoppas att man klarar de :)
Resten av dagen har jag haft lektion mm.

Nu sitter jag här och väntar på Vanya sen ska vi dra å hämta sara. Sen är klackarna i taket hos Sara :)
För ikv äre party party.
Vilket va 700 år sen för mig känns de som. Har inte haft tid å dricka känns de som. Men ikv ska jag äntligen få roa mig :)

Ne nu ska jag ta och göra nå vettigt :)

Så här blev min nya frilla- Inga bilder från förra helgen idag heller :P


Hare bra simma lugnt!

Pluggapluggaplugga

Ja just nu sitter jag och pluggar inför duggan imorn. Känns lite sisådär, men hoppas ändå att de går bra.
För går de bra på den för jag plus poäng på tentan :) har även dugga på tisdag som jag skulle behövt plugga på men just nu får den vänta. Sen så är den på matte och de brukar gå ganska bra :P

Ja jag va hos hanna och klippte mig i tisdas. Känns fortfarande ovant :P Hade tänkt lägga upp en bild men har tyvärr inte hunnit, hade även tänkt lägga uåå lite bilder från förra helgens älgjakt men de har jag inte heller hunnit.
Ne nu måste jag återgå till plugget så jag hinner klart innan idol :)

Hare bra, simma lungt!


Stugan

Oj va flitig jag varit idag och klockan är bara halv elva. Jag har hunnit varit på gymmet i nästan 2 timmar vilket va otroligt skönt. Sen har jag hunnit packa allt för stugan fixat ipoden och fixat me alla uppgifter jag sak göra i helgen.
Nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska komma hem sen far vi till stugan. Och imorrn blir de älgjakt :) Yeey.
Ska bli skönt att få va i stugan en helg och känna lugnet. Eller ja vi får väl se hur de blir, har ju skolan me mig vart jag än gå så :S :P


Hare bra, simma lugnt


Gymmet

Igår va jag och jossa å fika. Jätte mysig och skönt att få komma ut ett tag :) Sen satt jag och myste me Tilda <3

Sen for jag och köpte gymkort :D Körde första passet igår, otroligt skönt :) Efter de blev de soffmys me Toobiee å idol :)

Nu sitter jag och försöker lösa allt me min resa till Örebro och väntar på lektion. Vilket känns drygt för somnar typ alltid under lektionen :P Som i morse skulle jag se lektionen jag missa igår, men tror jag somna typ 3 gånger ;p
Men men

Ne nu blir de kaffe och lektion

Hare bra, Simma lugnt!

Blandat

Ja nu har de ju gått en vecka i skolan. Och de går väl bra, men lite små drygt. Somnar nästa ibland och har lite små problem med dataprogrammen menmen annars rullar de :P

Va coh tränade gymnastik i torsdags, va väl första gången på 2 år jag tränade de. Kan ju säga att jag inte kunna gå på hela helgen :P Men skönt va de. Men upptäckte även att mina ben inte pallade de, så igår på träningen våga jag typ inte köra för jag viste vilken smärta jag skulle få sen. Så tror jag måste lägga gympa  karriären på sidan, igen! :( Ska träffa läkaren snart och ska väl se vad han har att säga.

Helgen har bjudit på bastu, hälsat på anna matte och sam :) sen bjöd min söta toobiiie ut mig på midda. Otroligt trevligt.
Ja nu är det en ny vecka och vi får väl se va den erbjuder.

Ha det bra, simma lugnt!

RSS 2.0