2 dagar...

.. kvar till julafton. Helt sjuk, kan knappt tro de.
Ja igår vakna jag å mådde piss, kroppen värkte huvudet höll på att sprängas. Och när jag vaknade i morse va det samma sak så blev inge jobb idag.
Imorrn hoppas jag att jag kan jobba sen bär de av till bygdsiljum å fira jul med älskade joel och hans familj för att sen fira julafton hos min kära moster :)

Beställde ju en klänning igår och idag när jag hämtade posten så ligger min klänning där i :) yey
Fast har inte bestämt mig än om jag tycker om den :P
Här kommer lite bilder från gran canaria :)

Snart julafton

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, men har varit utomlands :)
Vi hade de så otroligt bra, förutom att de va mulet 2 dagar. Men vi hann ändå sola och bada, va på ikea, besökte palmitos park och vi for iväg på en party båt. Och umgicks lite med Joels mormor och morfar.Helt underbart!
Hade gärna stannat längre men tyvärr gick inte det.
Hann nästan bara komma hem så for jag iväg till örebro. Vilket kändes lite ovärt eftersom jag bara va på skolan 3 timmar sen for jag hem igen.

Sen har jag mest bara jobbat och pluggat.

Nu har jag också köpt alla julklappar. Bättre sent än aldrig ;)
Resten av veckan blir de att jobba, sen på fredag firar vi jul med Joels familj, och på lördag blir det julafton hos moster :)

Måste bara säga att jag hade en nära dödenupplevelse idag, sjult obehagligt.
har kollat in en klänning på nelly.com som jag så jätte gärna ville ha, men då va den slut :( nu måste jag hitta nån annan att ha på nyår.

Menmen lägger kanske ut bilder senare i veckan om jag får tid :)

Hejhej

Nu smäller det.

Glömde att blogga igår, blev så himla mkt. Börja med att jag nästan försov mig till jobbet, sen stressade jag hela dagen. Jag är ju så snäll så jag säger ju ja till allt dom frågar om. Så mitt schema va rätt pressat igår :P
Sen kom stefan marie och erik på middag :) Även Hanna och Anton.

Är helt död idag, har vaknat var 3:e minut inatt tror jag. Plus att joel har haft massa saker för sig inatt, bland annat tänkte han riva ner min försterbräda för att nån satt där enligt han :P Idag blir det att packa det sista och sen bara ta de lungt för nu är det bara 6 timmar kvar tills planet lyfter :D Yeeey.

Måste säga grattis till värdens bästa mamma som fyller år idag! :)


Hejhej ha det så bra här hemma :)

2 dagar kvar

Ojoj, började med men labb i ellära vid 8 i morse och tänkte att jag skulle vara klart vid lunch. Men de tog längre tid än väntat, blev klar vid 4, riktigt drygt att sitta vid datorn och räkna hela dagen.
Fast jag har ju hunnit vara till tandläkaren också. 370 kr fattigare av att vara där i 5 min :/ helt otroligt va dyrt saker kan vara. Men jag hade iaf bra tänder och inga hål :D

Nu börjar jag verkligen längta till värmen, och bara ha de lugnt och skönt :)

1 december idag, vilket innebär att julkalendern har börjat :D Yey, och det är inte långt kvar till julafton, även om man kan tro att de är månader kvar till dess.

Ne nu måste jag försöka ta mig till duschen sen krypa ner i soffan :)

Hejhej


Jo kom på att jag har ju fått en komentar från en anonym som undrar om jag ska lägga ut nån bild från rökfykningen. Men kan säga att de kommer aldrig att hända :P

RSS 2.0