Några dagar senare

Ja blev ju inte att jag bloggade nå i fredas. Men hade lite fullt upp då, först skola sen massa tågstrul och sen ta sig till flyget. När jag väl va hemma så kunde jag nästan inte håll upp ögonen. Och natten blev ju inte riktigt som jag tänkt mig, fick inte sova så mkt :/
I lördas va de firmafest med joel. Kände ju itne många där men hade ändå riktigt kul.

Igår när jag skulle fara och handla så ville inte min bil starta (igen) sen så tänkte jag att joel skulle fixa de när han kom hem, men vi for och såg nya svensson svensson filmen. De va ju inte den bästa filmen jag sett, men lite små rolig :P

Nu har jag gjort klart duggan som jag inte tror gick så bra, menmen. Har även stoppat in motorvärmaren i bilen och hoppas på att den ska starta om nån timme :P Annars är jag fast här, vilket inte känns så hímla kul.

Hejhej

blogg paus

Ja som ni kanske har sett så har jag inte bloggat på ett tag. Tog en lite semester för jag har inte haft tid eller ork.
Men nu hade jag tänkt försöka ta tag i de här igen.

För tillfället så pluggar jag och jobbar, och trivs som fisken i vattnet på mitt jobb :)
Sommaren har ju redan passerat men den har varit kanon, även om jag jobbat större delen.
Men hann iväg på storsjöyran som va riktigt trevligt, sen blev de en mini semester till Stockholm me underbara joel. Blev stan, gröna lund och räkbåt, otroligt mysigt att få komma iväg en sväng.

Sen har jag ju hunnit fylla 20!! :D Av tjejerna fick jag mig en tur till bodaborg, tummen upp. Och sen midda :D

Just nu är jag nere i örebro, känns ju inte så jätte värt att fara hit bara för att vara på skolan imorn. Menmen, nu är de ju inte så länge kvar tills jag ÄNTLIGEN är klar!!

Ne nu ska jag försöka fördriva tiden lite. Återkommer kanske imorgon :P

Btw så har jag färgat håret :P


Hejhej

RSS 2.0