Glass i stora lass

Sitter med spotify på högsta volym och försöker skriva en labbrapport i kemi. Går ju inte framåt vill jag lova, men jag måste få det gjort nu!!!!
Jag fattar inte vart tiden tar vägen längre, veckorna bara flyger förbi och examen närmar sig med stormsteg.
Kan inte fatta att det gått 2 år snart, men de kommer kännas förbannat skönt när allt är över och jag får börja jobba :)
I veckan har jag varit hos joel, även om jag bara träffat han 4 timmar känns de som :P Har hunnit med att storstäda hans lägenhet, gått skola, plugga, bakat och varit ute på promenad. Ibland hittar jag igen den där högre växeln.
Idag har jag invigt min glassmaskin, men vet inte alls om det vart så himla bra, men det får mamma och pappa avgöra om dom kommer hem nån gång.
Sen har jag också hämtat igen pärlan från verkstan, så snart går den att köra igen :) Men måste försöka hitta en ny bil omgående.

Fick nå tokryck i veckan och började se andra avenyn, minns knapp första avsnitten. Men bra är de :)

Ne åter till kemin.

Hejhej


stockholm

Ja jag sitter här ensam i stockholm med en tv som endas har 1, 2 och 4 :P Yeey vilken rolig kväll jag kommer att ha. Behöver lite filmtips känner jag :)
Har typ legat hela veckan med magont, va till och med hemma från jobbet igår för att jag hade så ont. Inte kul!!!
Vet inte vad jag ska göra åt min mage, den vill inte som jag vill.
Därför har jag bara gått en snabb sväng i några affärer idag. Har dock köpt ett par underbara skor :)
Hade ett pressentkort på scorett och har aldrig hittat några skor där. Alla är för stora, fula eller osköna. Men nu har jag äntligen hittat några som passar så jag fick använde upp presentkoret. Mina nya favoriter kanske :)

Ska se om jag hittar nån bild på dom, köpte även ett par förra helgen :)


Nu ska jag ta och fördriva tiden lite,
Hejhej.

RSS 2.0