Min älskling har kommit hem :D

Äntligen fredag, och älsklingen hemma :)
Idag bär de av till skellefteå och trästock med vanyaaa, saraaa och toobiiee :D Hoppas de blir kul, för nu är jag less på att bara sitta hemma.

Ja igår försökte jag hålla toba vaken så han inte skulle somna så tidigt å vakna tidigt. Men han blev lite smågrinig så jag lät han somna efter middan för han sa at han skulle sova heeela natten. Tror ni han gjorde de? Nejnej vaknade kl 4 av att han klev upp :P sen va de inte så lätt att somna om kan jag säga.

Fick ett halsband och en tröja från San Fransisco igår :)

Ne nu ska jag packa ihop lite saker för helgen sen sova kanske :P

Hare bra, simma lugnt.


One day

Igår va jag sara och sandra och gosade me jossas lilla underverk :) Hur sööt som helst är hon ju, tog lite bilder så sak lägga in dom sensare :) (Om jag kommer ihåg) :P
Sen på kvällen drog vi och spela 21, badade och såg på film. va ba mys :)
Nu är det bara 1 dag kvar tills Toobiiiie kommer hem :D Gu vad jag längtar kommer säkert inte kunna sova inatt bara för de.
Jag hoppas att han kommer till sverige snart så ajg kan ringa han :)

Ikv för vi fin besök av Stefan och Marie :) Kan ju hoppas att erik också kommer :)
Ne nu väntar solen.

Hare bra, simma lungt!

Stan

har varit på stan idag me min mamma :) Köpte mig ett par skor, solglasögon och ett par shorts :)
Så nu behöver jag inte skämmas över mina shorts när jag är ute och springer. För mina förra va verkligen utnötta.
Sen kom hanna hit så vi låg å sola å spela lite fotboll, blev lite varmt så vi drog å bada vilket jag ångrade. De va så sjukt kallt :/ Men men de va kul ändå :)

Ikv blir de nog att fara ut å träffa lite folk. Har suttit hemma för länge nu och måste göra nå så tiden går fortare :)
Nu är de bara 3 dagar kvaaar :D:D:D:D


4 dagar kvar

Var och myste med den här lilla go tjejen igår :]

 Hon är suuper söt, och jätte liten.Äntligen har jossa bilvit mamma. Vi har väntat lääänge på de kan ajg lova, iaf jag :P

Sen igår va jag bara ute hos stefan och maria och umgicks lite i deras nya hus :) Väldigt mysigt.

Bara för att dagarna ska gå fortare så att min Toobiiiee kommer hem nån gång så försöker jag vara ute och sprina eller gå för att fördriva tiden. de är ju bara 4 dagar kvar nu!!! :D
Annars ligger jag bara i solen och då går ju inte tiden så himla fort.
Idag när jag va ute och gick hamna jag bakom en and mamma och hennes 8 små ungar. De va typ de roligaste jag har sett. En unga sprang så fort så att han snubbla på en sten och snura typ 3 varv på backen :P en annan sprang rätt in i mamma så han flög i backen. ja de va bara några av sakerna dom gjorde :P
De förgyllde min dag kan jag lova.

Imorrn blir de nog en dag på stan me min mamma. Måste försöka hitta mig ett par skor :P

Hare bra simma lungt :)


15 juli

Jag räknade fel igår, idag är de en vecka kvar tills min älskling kommer hem. Men fick ju prata med han å se han igår. De fick mig bara att sakna honom ännu mer. Menmen.
Idag har jag å pappa gjort mkt, vi har varit  hos mamma, varit på hennes jobb äte lunch, vare på biltema, tvätta bilen, fare å lämna skrot och tills sist så laga jag midda :) helt själv och sjukt gott blev de.
Mamma har fått komma hem från sjukan idag, vilket jag tycker är bra på ett sett. Men är ju som dåligt att dom itne kunde göra nåt åt de.

Just nu sitter jag bara och håller tummarna för min söta jossa. Hoppas allt går bra för henne :)
Fick ett sms av hon i morse där de stog: Tror de blir barn idag ;D Sen skrev jag att hon skulle höra av sig när de va på g. 2 min senare fick jag till svar : Far in nu
Så nu äre bara och vänta tills hon hör av sig igen :D


Onsdag kväll

Sitter på båten med brudarna. Sjukt nice. Mallan spillde öl över hela sig ba för att hon blev exalterad över att en tjej hade hål i byxorna :p

Sommar,sommar, sommaaaar

Gu vad jag älskar sommaren. Sol, värme och bada. De finns inge bättre.
Domhar senaste dagarna har jag bara legat ute och solat, vilket har resulterat i att jag brännt mig en del, men har även blivit bruuun :D Otroligt härligt.

Måste även meddela att de va precis ett år sen jag fick mitt körkort :) Minns fortfarande hur nervös jag va just innan.
De är även en heeeel vecka kvar tills min älskade Toobiiie kommer hem :( Har redan varit uten han en vecka och de börjar kännas tungt :( Men att va och bada med brudarna lättar verkligen upp vardagen :)
For ut å sprang idag för första gången på evigheter va otroligt skönt, sen drog jag å bada me Sara, sanne, Vanya å Mallan :)
Ikv blir kanske båten och en öl ;) sjukt nice.

Sen har jag fått ett väldigt svårt beslut å fatta. Ska jag tacka ja till utbildningen i Örebro eller itne !?!?! I don't know what to do??

Aja Hare bra, simma lugnt :)

RSS 2.0