Mitt 2011

Bättre sent än aldrig men här kommer det :)

Jag minns knappt hur 2011 började :P
Ne men vi va runt i stan på olika fester och hade rikitigt skojj. Januari gick och jag och Toba gjorde slut. Ett tufft beslut, men så blev de. Jag och sara levde livet, och spelade lite mario då och då ;)
Jag började jobba extra på postsorteringen för att få ihop lite extra pengar. Skolan gick bra men trögt. Sen ringer dom från umeå energi och vill att jag ska komma på intervju :D Kort där efter fick jag veta att jag fått jobbet, men skulle inte börja förrän till sommaren.
Sen en helg for jag och hälsade på i bygdsiljum, där jag träffade en jätte trevlig kille :) Så sen dess har vi inte varit ifrån varanda många helgen, och han är helt underbar :)
Sen tog våran familj vårat väskor och drog till Gran Canaria :D Första gången vi var utomlands, och vi hade det otroligt bra, sola bad och goda mat :)
När vi kom hem hade jag bokat tid för tatuering, som jag blev riktigt nöjd över.

Sen gick månaderna, jag och Joel har haft det underbart bra. Jag slutade på posten och började på Umeå energi där jag jobbat hela sommaren. Jag fyllde sen 20 år!!!!!! :D:D:D
Hade en underbar dag med nära och kära.
Tog några veckor ledigt från jobbet och for på storsjöyran med joel och gänget, något jag inte ångrar :) Just när vi kom hem for jag och joel till stockolm och hade 3 underbara dagar där. Men hotell, räkbåt, grönan mm :)

Sen var det att jobba lite innan skolan började igen. Ruskigt jobbigt va de med skola igen. Men hade ändå 2 dagar iveckan då jag har jobbat. De har hållt modet upp :)
Sen fick jag en fin överraskning i mitten på hösten när mina kompisar rövade med mig till boda borg, där vi gick all in kan jag säga ;) Efter det blev de middag och utgång. En underbar dag :)

Sen kom jag och joel på att vi ville lämna regnet och fara till varmare ställen. Så vi åkte en vecka till deras lägenhet på Gran Canaria. Och de va välbehövligt :) Vi sola bada, åt och drack ;)
Va tungt att komma hem sen kan jag lova till slask och skit. Men sen kom jul :)
Vi började att fira dagen innan med joels familj, vi lekte och umgicks. På julafton drog vi vidare till min moster där kvällen spenderades :) Men mycket skratt och väldigt livat.
Sen mellandagarna blev de lite jobb, innan de var dags att ladda upp för nyårsafton.

Den spenderades med Joel och hans vänner. Mkt trevligt, och kvällen avslutade vi med ett dopp i bubbelpoolen ute på altanen :)

De va väl i stort sätt vad som har hänt mig tror jag :)

RSS 2.0