Allt och inget

Nu va de länge sen jag skrev. Kanske för att jag fick magsjuka i måndas, de va inte alls så roligt :/ Hade så kramp i magen att jag todde jag skulle dö, eller rättare sagt jag vill hellre dö än att ha dom kramperna. De är nog ingen som kan förstå hur ont de gör!!

Men nu är jag nästan helt back on track. Idag va jag på praktiken för sista gången, och kan itne säga att vi gjorde många knop. De blev att sluta tidigt, då vare ba hem och packa in zolo och alla hans saker sen bege sig mot burträsk :) Blev även ett stopp i Bgm, mkt trevligt som vanligt :D

Ikv körde jag sara sen hängde jag med dom en stund, och väldigt trevligt :D
Och nu ligger jag ba i sängen och tycker att jag ska packa lite men min kropp orkar inte :P Plus att jag har packat på tok för mkt så nu måste jag ta bort något :/ ;P

En tråkig nyhet är att nu har min lilla gubbe lämnat gården :( Mamma sålde den , så nu är man inte opel ägare längre. Måste köra en skrot bil nu ist ...

Aja nu blir de att sova så de blir morgon fortare :)
Hare bra, simma lugnt

6 dagar kvar

Nu ligger jag här halvdöd i sängen och ser på flickan som lekte med elden :)

Helgen har bjudit på massa skojsigheter. I fredas fick jag besök som stannade till idag, mkt trevligt :)
Igår va vi i kasaviken i de fina vädret sen en sväng upp till stan, och på kvällen blev de utgång :) Kanske inte den bästa kvällen men hade kanon sällskap och fick ju träffa kicko, anders å mange :D

Idag har jag typ legat i sängen heela dagen, förutom en stund då jag va förbi sara och vi lyckades äntliigen klara ut mario. Yeey nu måste vi bara hitta ett annat spel vi kan fördriva tiden me :)

Nu är det bara 6 dagar kvar :)
Hare bra, simma lugnt.

Vill känna så här men samtidigt känns de så fel.
De finns igen bättre känsla men den kan försvinna så snabbt.
Vill inte att den ska försvinna, därför kanske det är bättre att inte känna så här.

<3

Hej och hå

Nu har jag legat hemma i 2 dagar och är otroligt less. Så sjukt sysslolös.
Sen börjar man tänka så mkt när man inte har något att göra, och de är inte bra just nu känner jag. Tankarna ba snurrar runt runt, och jag vet inte vad jag ska göra av dom :S

Nu ska jag ta och byta om sen ska jag fara iväg och jobba en sväng. Känner inte peppen men behöver pengarna.
Bokade tid för min tatuering igår :D

Varför slår mitt hjärna volter? Vill itne att de ska göra de, blir bara skit då.
Får ta och lugna ner de tror jag.

Hare bra, simma lugnt.

Du försvann som en vind, tårar föll från min kind.
Kvar fanns ingentin utom din vind. Allt du lämnade kvar var en tomhet så stor och helt total.

Besiktning

I morse när jag vaknade mådde jag verkligen inte bra. Hade feber hes, snorn ba rinn och hosta. Ingen kanon start på veckan direkt. Så jag ringde och sjukanmälde med, sen försökte jag vila lite men gick inte för att jag hostade stup i kvarten.
Ja men fick ändå lov att ta mig upp ur sängen för att fara och besikta pärlan. Och de gick ju ba finfint, vi måste ba byta glaset på ena fram lyset :)

Resten av dagen har jag ba legat sen rekomenderade sandra en film.
Älska mig hette den, och de måste ju varit den bästa film jag sett. Fick ba lov att pausa ett tag för jag börja grina så mkt :P Men den rekomenderar jag verkligen :) Finns på youtube :)



Hare bra, simma lugnt

Myshelg :)

Oj vilken helg :)
Fredag slutade med att vi hamnade på berghem, och de va ju trevligt. Men som vanligt när man är med sara så är de ju sjukt roligt :)
Sen ska ni få se en bild på sara när hon kramar en betongpelare och fantiserar att de är Martin ;)

Lördag vaknade jag med en hals som värkte. Men inte brydde jag mig om de, utan for till bygdsiljum. Det va min och Hannas tur att stå för middan, och den vart ju super god. Sen fort vi och badade bubbelpool, och sen blev de mys och melodifestivalen :) Idag har vi varit ute i fin vädret och grillat :) killarna va ju mästare på att grilla hamburgare ;)
Helt underbart har de varit :)

Nu är jag hemma igen och har ångest över att jag måste kliva upp imorn.

Hare bra, simma lugnt.


Varje gång jag ser dig exploderar det nånting inom mig
Det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag
Varje gång jag attraheras då vill jag bara va' med dig!

Jag och sara

Jag och sara somna typ 3 4 inatt sen klev vi upp 9 och for in till stan. Sara shoppa loss till 1000 :)
Efter de for vi hem färga håret och hade trevligt. Vi laga även en otroligt god midda, de är oss man ska anlita om man vill ha en god midda ;)

Nu sitter jag, sara och mallan här och ska äta vitlöksbröd och göra oss i ordning sen blir de corona :) Kommer bli en kanon kväll med dom bästa :D
Vi ses i dimman gott folk :)
Hare bra, simma lugnt.

En natt me mkt sömn

Oj så gott jag har sovit i natt, kännde mig verkligen utvilad vill jag lova :) Sen fick man ju även fin besök igår ;) Vilket va mkt trevligt måste jag säga.

Idag har jag varit på arbetsintervju, väldigt nervös va jag men de gick som bra. Förutom att dom såg jätte sur ut och satt och stirra på mig heela tiden :P
Fick även sluta tidigare från praktiken idag så jag for och hämta sara sen satt jag på dansskola och väntade på att hon skulle sluta.
Ikv har vi då skruvat ihop hennes möbler som hon inhadlat på ikea i veckan :) Måste ju säga att vi är mästarna på att bygga, de är oss man ska anlita ;)

Ne nu blire att hoppa ner i sängen för imorn väntar en dag på stan me saraa :D

Hare bra, simma lugnt.

En miljon saker i luften

Åh vet inte vart jag ska ta vägen. Jobb hit jobb dit, 100 saker att tänka på. Har ett fruktansvärt tråkigt extra jobb, har läkarbesök, har arbetsintervju, har praktik och en massa andra saker.
Skulle ha varit skönt att ba få fara iväg nån stans i helgen. Bara att koppla av lite. Menmen de har jag inte tid med just nu.

Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

Hare bra, simma lugnt


RSS 2.0