Brännbollsyran

Oj vilken helg de här har varit :) I fredas for vi till umeå och festade lite här och var, kom hem kring 1 kanske, va rätt trevligt. Sen igår klev vi upp 7 för att joel skulle spela brännboll 8. Så satt där och frös och såg på när dom förlora :P Sen hem för att vila lite sen upp till stan och festa igen. Vi hamnade till sist på båten och hade en kanon kväll <3
Vakna i morse av att jag mådde piss, men de va ba att stiga upp packa och sätta sig på planet till stockholm. Så för en timme sen kom jag fram till örebro och har äntligen fått lagt mig i sängen.
Har pratat med söt Joel också <3 Helt underbar är han!!

Ne nu ska jag kanske ta och sova :) Har en låååång dag framför mig imorgon.


Jag lever fortfarande :P

Jag överlevde flygturen!! Men måste ju säga att de va sjukt hemskt, satt och försökte hålla tårarna borta :P Så blev en väldigt kort flygtur, men va ändå rätt härligt att se allt. De va ju bara de att de guppade så sjukt mkt, och de tycker jag INTE om. Men jag måste ju försöka lära mig att tycka om att flyga ;)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller vet att jag måste plugga men vill helst inte det.
Vädret va ju inte jätte bra så tror inte de blir nån springtur idag. Men blir väl att slöa framför datorn till Joel kommer hem :) Ska försöka hitta på nått att laga till midda :P




Aldrig mer posten!

Ja igår hade jag mitt sista pass på posten och de känns otroligt skönt :D Hoppas jag aldrig mer behöver jobba där! Efter de for jag till joel så nu sitter jag här :D
Jag har just varit ute och sprungit, och min kondis är inte va den borde vara :P Jag har också hunnit ha lektion, eller jag somnade :P Vaknade vid 6 i morse när joel klev upp :) Har också ringt sas för att höra om mitt flyg skulle gå enlig planerat på söndag, och på dom lät de som att de skulle gå :) Far ju till örebro på söndag.

Fick ett samtal av joel nyss, han fråga om jag ville fara och flyga ikv. Jag är lite tveksam men måste ju eftersom jag har lovat honom att följa med. Så de här kanske blir mitt sista blogginlägg.
Är så fruktansvärt nervös så de finns inte, jag hatar att flyga om ni inte viste de!

Ne nu ska jag ta och plugga lite till proven nästa vecka sen känner jag för att va snäll med Joel och städa hans lägenhet :P


Oj va söndagar är jobbiga

Oj vilken seeeg dag, känns som jag är bakis men är så lång ifrån de som möjligt :P
Igår kom söt joel hit <3
Vi tog de ba lugnt hela dagen och myste, sen på kvällen kom sara och vanya förbi en sväng :) Sen drog jag och joel och skjutsade erik och några. Efter de drog vi på bio, blev Pirates of the caribbean i främmande farvatten. Se värd måste jag säga :)

Sen i natt har Joel hållt mig vaken me sina nattvandringar :P Han kom på kvart över 6 att han skulle väcka mig och sen fara hem. Men fick tillbaka han i sängen sen somna han innan han ens la sig ner :P
Nu idag har jag bara legat i sängen och varit orolig för Joel, han har haft slut flygning till sitt flygcertifikat. Och fick just ett samtal att han hade klarat de :D Han är så duktig den killen <3 Helt underbar, grattis grattis till den snyggingen ;)
Så nu har man en pilot till kille :P

Nu tror jag att de blir en film sen sova :)


<3


Kinect

Jag och sara är överlyckliga :D Hennes pappa har köpt kinect till xbox så igår fick vi oss ett rejält träningspass när vi dansade och körde typ hinderbana :) Riktigt skoj :) Men lovar att de känns idag att vi stog nästan 4 timmar igår och körde ;)

Ikv hade jag sara och johanna tänkt oss på bio, men vi va lite sega så när vi hade ätit så va klockan lite mkt och ingen film som vi ville se gick, så då drog vi till sara och spelade lite kinect, eller sara och johanna spelade medans jag såg på :)

Nu ligger jag här i min renbäddade säng, finns nog inge skönare än att lägga sig då :P
Imorn vet jag inte vad som händer, jag och sara va små sugna på brännboll men får se om de blir av :) Annars så ska vi nog färga håret också :) Och hoppas¨på att få träffa söt joel ;)

Nu ska jag ta och se en film sen sova :)
Nattinatti


Sol (vind) och vatten

Nu sitter jag här ute i solen och de är sjukt varmt måste jag säga, de gillas!! :D
Ja idag har jag hunnit baka en rulltårta som blev otroligt god, sen har jag även skrivit lite på mitt arbete som för övrigt det går trögt med. Har kanske fått ihop en halv sida. Vet itne varför jag inte bara tar tag i det, har ju all fakta så de är ju bara att skriva ihop nå. Men det är lättare sagt än gjort, dessutom är det ju kemi som jag HATAR.
Men måste verkligen skärpa till mig, tentan är ju snart också så kanske dags att börja plugga till den också.

Igår va de jobb, gick faktiskt ganska bra, hade roligt folk att jobba med så :) Ikv tror jag inte att de kommer gå lika bra.
Kommer även inte hinna träffa joel i helgen heller som de ser ut :( Känns lite små tråkigt menmen sånt som händer när man bor låmg i från varandra.

Nej men satan nu börja de regna :( Måste rädda datorn.




I hear songs on the radio
They might be fast or they might be slow
But every song they play's got be thinkin' bout you
I see a fella walking down the street
He looks at me and he smiles so sweet
But he don't matter to me
'cause I'm thinkin' 'bout you

Every little dream I dream about you
Every little thought I think about you
It drives me crazy when you go away
I oughta keep you locked up at home
And like a wild horse I wanna break you
I love you so much I hate you
Every little thing reminds me of you
Honey when you leave me here all alone



<3

Som jag har längtat att få ha dig här hos mig, känna doften från din närhet, och värmen i från dig.
Är de blickarna du ger mig när jag sätter upp mitt hår, eller leendet som värmer mig som solen första strålar varje vår.
För varje gång du rör mig faller jag och varje gång jag ser dig ser jag klart.
Inga ord kan skrivas som den kärlek som du ger natt och dag.
För varje gång jag kommer nära dig vaknar alla kännslor inom mig ingen bild kan visa glädjen när du ler mot mig.
Då faller jag.

<3


Trött är bara förnamnet

Sitter här med en kopp varmchoklad och fryser :( Är även sjukt trött for från bgm 7 i morse och de blev ännu jobbigare när Joel låg kvar och såg ut och sova otroligt skönt :P

Ja i fredas åkte jag med Hanna upp till Bgm, jag och joel hamnade sen på kvällen på personalfesten i backen. De va rätt roligt, roligare än jag trode de skulle bli.
På lördagen satt jag och väntade halva dagen på att Joel skulle vakna, när han väl gjorde de for vi in till Skeå för han inhandla några tavlor till hans lägenhet, och de blev riktigt fint :) Sen på kvällen blev de grillning och sen satt vi hos Anton heela kvällen :) Igår sov jag halva dagen ;P kände att de va min tur :)
Sen blev de bara film mys och hockey.

Nu måste jag ta tag i mitt kemi arbete :/



Happy

Känner mig så sjukt glad idag :D Vet dock inte varför?! de är inte särskilt bra väder, jag försov mig i morse, jag måste plugga plus att jag måste jobba på posten ikv.
Så varför känner jag mig så glad?! Kanske för att de snart är sommar, får börja på mitt nya jobb och slippa posten och det är snart helg och då får jag kanske träffa världens underbaraste ;) Fick även veta idag att jag slipper jobba en  fredag som dom bokat in mig på på posten :) Så är exakt 6 pass kvar till jag slutar :D Jippi!!!

Ja idag måste jag tyvärr börja skriva på mitt arbete i kemi, och jag har inte en aning om vad jag ska skriva om. Någon som har ett förslag? :P Tror jag får ta en promenad till biblioteket för att hitta lite fakta.
Sen ikv måste jag fara på tråk posten och jobba, men är ett kortare pass idag vilket känns lite små skönt :)
Imorrn är de fredag och jag hoppas att helgen blir kanon för de skulle jag behöva.

Mamma och pappa kom hem med en ny bil igår, blir man lite sugen själv på en ny ;P
Blir att spara lönen hela sommaren och försöka skrapa ihop till hösten så man kanske har råd. En audi skulle inte sitta helt fel :D

Nej tillbaka till plugget nu.



<3


Har så dålig fantasi

Fick ett klagomål igår om att jag blogg lite lite, så får väl försöka ta tag i de här :)

Ja i helgen hände de väl itne allt för mkt. I fredas va vi på bio, fast 5 va riktigt bra faktiskt :) Hemvägen va väl inte riktigt lika kul, jag drog nitlotten och fick köra så när vi skulle hem snöa de!!! Ej okej!
Sen i lördas så grilla vi och hade trevligt :)

Igår va jag iväg till lycksele för att göra magnetröntgen. Vet som inte varför jag fick lov att fara dit men antar för att dom hade mer lediga tider kanske. Min pappa va så snäll så han tog ledigt och följde med mig :)

Nu ska jag iväg till sara för lite mario :D


<3

Flytthjälp

Sitter här i Bygdsiljum och pluggar, har otroligt tråkigt. Joel är och jobbar så måste sitta här själv :(
Igår for vi till till skeå för att hämta dom sista möblerna som hade kommit, dock vare på håret att vi skulle få me allt. Så igår ställde vi i ordning och joel börja sätta upp massa grejer. Fick även äta på krysset ;)
På kvällen for jag och va me han på jobbet ett tag. Fick åka truck :P Va rätt roligt.

I morse for vi till skeå IGEN. För att Joel behövde massa andra saker, så idag har vi nästan fått klart i hans lägenhet. Jag har dock inte pluggat så mkt ikv för har mest burit över saker åt han så de blir flytt snart :)
Nu tror jag att jag ska se lite tv sen sova kanske :)



Valborg

Oj den här helgen har de inte blivit mkt sömn. I fredags kom jag och sara på att vi ville fara och grilla, så där vid 10 tiden for vi ut. Vi satt och pratade och hade mysigt me lite grillad krov och vin. Sara gjorde även en indiandans och täljde en smörkniv ;P Sen helst plötsligt kollar vi på klockan som visar halv 3. Dags att börja fara hem :P
Klev sen upp vid 9 tiden igår. På kvällen blev for jag och sara in till stan för att umgås med petra :D och dom andra. Hade en kanon trevlig kväll, även om de va lite små jobbig så där, men de viste jag ju redan innan. Men man fick sig ju en liten tankeställare.
Sen skulle jag få hem sara, så vi va hemma kring halv 6 i morse. Vaknade sedan kring 10 halv 11 av att Anna, Matte och Sam kom och hälsade på. Fick då en halv busig Sam i sängen, vilket kanske inte va toppen när man är lite små bakis så där.
Idag har jag inte lyft många fingrar, känner att jag ska sova ut imorn.


<3

RSS 2.0