Påsk

Har haft en helt underbar påskhelg :) I torsdags va jag som sagt i bygdsiljum på midda, sen fredag för jag Hanna och Anton till stugan. Satt ute i finvädert heela dagen, försökte även fiska lite men gick inge bra för mig så gav upp rätt snabbt :P
Lördag kom moster plus familj och mormor så klart till stugan så vi fick trivas och trängas lite grann :D Mkt trevligt även om de kan bli lite livat kring oss, sen fick ju jag också ett trevligt besök :]
Söndag blev de krattning och solning och sen på kvällen andra trevligheter :) Igår va en rätt så tung dag, låg mest ba i sängen :P
Sen på kvällen va jag me min älskade sara, såg en rätt så bra film
Charlie st. cloud, eller den va mest ba bra för att Zac Efron va me ;P



Idag har jag varit och tränat gymnastik, sjukt roligt men kan ju lova att jag får sota för de. Känner redan att benet tar död på mig :S Och träningsvärken imorn kommer nog inte va att leka med :P
Men fick ett telefonsamtal ikv som lättade upp allt. Känner mig så otroligt glaad just nu :D Typ som att jag svävar på moln ;)

Nej nu måste jag sova, ska på utbildning imorgon, känns lite halv tungt :P

Hare bra, simma lugnt

<3


Har inte mkt att säga

Jaha i veckan har de inte hänt så jätte mkt. Igår va jag och fira min syster :D Tårta och goo fika, fick även gosa med Sam och Olivia :)

Imorn är man ledig, skööönt :D Sen bär de av till Bgm, och fredag morgon vidare till stugan för att spendera påskhelgen där med massa trevligt folk :)


Här kommer mina fina och få bilder från förra helgen :P
(fick till och me med chaffisen på ett kort ;) )



Hare bra, simma lugnt.

:]

Ikea

Oj har inte haft tid att blogga. I fredas så hade jag massor att göra. Jag hade prov, tvättade, bytte i sängen, bytte däck på bilen och sen hade jag lektion.
Sen på kvällen fick jag besök och vi for ut till stefan och marie och grattade stefan.
På lördag blev de upp tidigt för att sedan fara ner på ikea :) Kan ju säga att de va nån som va lite småless i slutet ;P Men de gick ändå bra :) Har lite bilder men hittar tyvärr inte sladden till datorn så som får jag he in imorn om jag kommer ihåg. Sen när vi kom hem vare ba vidare till bygdsiljum för att börja bygga ihop allt som inhandlats. Söndagen fortsatte vi med de vi inte hann :)
Sen vart de filmmys på kvällen.

Idag har jag bakat sockerkaka som jag tyckte blev jättegod :P Har även fått gosa me tilda och träffat Jossa :D
Sen skulle sara fara och ta ut pengar och duktig som hon är lyckades hon ta ut 1000 kr ist för 100 ;P
Efterde for vi hem hit och byggde ihop min byrå som jag köpte, blev riktigt fiint. Sandra hägde också me men hon va dj :)

Nu känner jag att sängen väntar på mig. Imorn är ju en stooor dag. Min älskade syster fyller år :D

Hare bra, simma lugnt.

Tattoo nr 2 :D

Japp i dag va jag och gjorde min andra tatuering. Och jag blev suuuper nöjd, va lite osäker igår men nu ångrar jag inte att jag gjorde den :D Gjorde lite små ont men de vare värt!
Bilden är inte så jätte bra, men kommer komma en när den läkt och inte är så svullen :)



Sen idag/kväll har jag varit och snackat på umeå energi för nå tjejer som går i nian, sen kollade jag på när dom spelade curling och efter de blev vi bjuda på midda. Och de tackar man ju inte nej till ;P

Nu är de hockey för hela slanten sen blire lite plugg och sen sängen :D

Hare bra, simma lungt.

En fantastisk helg som vanligt :]

Ligger nu ute på baksidan i bikini! :O och solar :) Otroligt varmt och skönt är de, hann till och med somna en stund ;P Tror de blir en kopp kaffe snart så man orkar plugga lite senare, vart rätt tidigt i morse.
Imorrn smäller de, taggad till 1000 är jag :D

Helgen har varit kanon. Fredag tillbringades med sara och jman kom förbi en sväng :) Sen drog vi ut på krogen, men vet inte riktigt va vi gjorde hela kvällen, satt mest ba vid ett bord.
Lördag begav jag mig till Bgm :) Sjukt trevligt och mysigt. Blivit mkt film lite plugg och en uppfriskande promenad. Även städat en bil :P  Blev kvar där till i morse, hade nog varit kvar längre om jag inte haft saker inplanerat :(

Hare bra, simma lugnt.



:]

vad ska man säga

Sitter här med ett tangent bord får 1000 år tillbaka. Jag, Jman och sara har fett nice ikv, synd att jman är för ung för krogen. Annars hade de varit en perfekt kväll.
Känns att de va ett tag sen  jag va ut. Men de kommer bli satfälsk nu  när jag och sara får fara på krogen tsm. :D

Hare bra, simma lugnt.

Gran canaria

Har inte skrivit på ett tag, men har varit så mkt.
Familjen Vidmark for utomlands för fösta gången förr veckan. Och oj så bra vi hade de, plus att jag tyckte vi skötte oss rätt bra :) Vi solada, badade, va på ett vattenland och kollade massa affärer :) Otroligt roligt hade vi. Lite små bruna nu, men va ju inte jätte kul att komma tillbaka till sverige och snö. Nu sitter man bara och väntar på sommaren :)
Sen fick vi ju världens överraskning när vi kom hem. Eller jag fick ju min redan när vi hoppa av planet :] Riktigt paff blev jag ;)



Ja sen när vi kommit hem så forsar de ba in jobb för mig, nu vill vist alla att jag ska jobba för dom :) Men håller mig nog till umeå energi. Även vill dom att jag ska va med på massa saker och prata för folk mm :)

I måndas va jag och tog blodprov för nån undersökning typ, jag är inget stort fan av nålar :/
Sen igår va jag och träffa en smärtläkare, och de va väl ett litte annorluda besök kan jag ju tycka. Men satan så han gjorde illa mig :( Sen känns de kanske inte så kul att va 19 år och måste börja äta medicin varje dag :/ Plus att jag måste köra TNS på benet också, som ger små elstötar.  Menmen that's life.

Nu börjar de närma sig för tatueringen också :D

Hare bra, simma lugnt

RSS 2.0