Nån som har en såg!?

Ja nu har de gått så jätte bra med träningen och jobbet, har knappt haft så ont i benet. Eller jag tänker ialla fall inte på de.
Men då idag så tänkte jag träna efter jobbet, hann ba springa 5 minuter så var de som att nån stack en kniv i benet :/ Skulle kännas mindre om jag tog en såg och såga av benet just nu!

Måste ta och lägga upp en bild på tatueringen, men va och fixade till den förra veckan så den är inte så fin just nu, men lovar att lägga ut en snart :)

Annars rullar allt på som vanligt, är typ klar med examensarbetet :D Yey!!!
Ska bli så förbannat skönt att va klar me skolan!

Hejhej

Påsk

Jag är ju verkligen inte bra på att uppdatera. Förra veckan så blev jag sjuk, lite feber och snorig men de gick över rätt fort som tur :)
Ialla fall så va de just påsk. Hade jätte trevligt ute i joels stuga med god mat och trevligt sällskap. Vi hann även förbi moster, där blev de vinterspelen och en massa mat, som vanligt :P

Skönt att de är en kort arbetsvecka i veckan, har typ ingen ork i korppen. Men ett plus är att jag mitt ex-jobb snart är klart :D Har bara lite till att skriva sen ska de bara skickas in. Yeey!!

Idag så började jag på att rensa min garderob, men insåg nog inte att de va lite mer jobb än väntat. Tur att jag har typ 2 månader kvar innan jag ska flytta. Så innan dess ska de nog vara klart, kommer ju inte att rymma alla kläder i min lägenhet annars.
Igår hämtade vi min soffa som jag hade beställt, och ja de ska ju bli roligt när vi ska bära upp den till lägenheten, för den är allt annat än lätt.

Ne nu ska jag se till bb sen väntar sängen :)

Hejhej


RSS 2.0