Lägenhet :)

Fick erbjudande om en lägenhet förra veckan, så jag va och kollade på den igår. Och det slutade med att jag tog den. Så första juni flyttar jag, känns lite konstigt att bo själv men :) 
Längtar till jag får fixa till den, och hoppas att dom tapetserar om den åt mig :)
Va även hos läkaren igår, dom sa att troligtvis är det en nerv i benet som spöka och de kan bli bättre om jag opererar. Men jag vet inte om jag vill. Känns inte så kul att ha ett ärr från fotleden och upp efter halva vaden. Men jag ska ta och fundera på det ett tag!?
Idag va jag och fixade till min tatuering, minns inte att de gjorde så sjukt ont. Men de är värt det, hoppas jag iaf :P
Ska lägga upp en bild senare, men just nu är den inte så fin.
Hejhej

Tatuering

I fredas va det tjejkväll hos petra :) Riktigt trevlig hade vi, eller iaf jag. Vi drog ut på allstar där man träffade många gamla kompisar :)
Lördag och söndag satt jag mest ute i solen.
Förra veckan ringde jag till Portroyal tattoo och frågade om dom kunde fixa till min tatuering på höften. Så nästa tisdag smäller de :) Riktigt roligt ska de bli! Kanske lägger till en blomma, men får se :)
Nu är jag äntligen klar med kemin, så nu väntar bara tentan på lördag och ex-jobbet sen är jag helt klar med skolan!! De ska bli helt underbart, tror nog ingen förstår hur skönt det känns. Tror nog aldrig att jag kommer sätta mig i en skolbänk igen. Men man vet ju aldrig :P
Nu ska jag se Maria Wern och sen sova så man orkar sig upp till jobbet imorgon.
Hejhej

Min helg

Ja glassen som jag gjorde blev faktiskt bra, smaka helt okej :) Och ett stort plus va ju att den va laktosfri.

I fredas kom underbara Joel hit, vi for och såg en gång i phuket. Gu så bra den var, har nog aldrig skrattat så mycket. Rekomenderar att ni ser den.
På lördan va vi ute heeela dagen och hade det så mysigt i solen. Vi fiskade, körde skoter och lekte med alla små barnen :) Helt perfekt.
Sen på kvällen for vi till joels syster och hade det trevligt med massa folk.

Annars har det inte hänt så mycket, pärlan är nu klar för besiktning. Nästa onsdag så det är bara att hålla tummarna att den går igenom u.a
Vilket jag skulle bli förvånad om den gjorde :P

Och snart ska jag se dh!!!! Iiihh vad jag har längtat efter det. Ska mysa ner mig i soffan med lite te och en filt. Ett bra avslut på den här dagen.

Fick också ett brev från min läkare i fredas som inte va så jätte kul kanske, men vi får se hur det blir.

Hejhej


RSS 2.0